Mitt år som president i Strängnäs Rotaryklubb

Jag var president i Strängnäs Rotaryklubb 2011-07-01--2012-06-30. Nedan finns samlat lite bilder från den tiden. Jag fick detta fina tack när jag avgick som president från min sekreterare Mattias Nathansson:

"Jag vill också passa på att Tacka Margaretha för det gångna Rotaryåret, som lett luncherna med stor charm, stringens och ett mycket gott omdöme (detta är en oslagbar kombination). Margaretha har internt i styrelsen varit en jättebra president."
J

Er sekreterare

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Senaste kommentarer

29.06 | 07:25

Är så glad att den kommer till användning :) Och ännu roligare att du bästa vännen min fick läsa den för kära sonen <3

28.06 | 22:01

Den dikten har min bästa vän moniqa klintestrand skrivit, fick låna den när min son gifte sig i Thailand nyårsafton 2011

11.07 | 13:50

Ja, det var länge sedan! Ingen höjdare att nu se gamla staben i förfall - nedklottrad, sönderslagna fönster och igenvuxen tomt
Ha en bra sommar och kram!

09.07 | 18:20

Det var länge sedan vi var arbetskamrater på MB Ö. Vill bara sända en hälsning, jag är imponerad över allt du hinner med.
Kram, Ewa Sköld (Larsson)
Karlstad